List Widget

.

Followers

Monday, February 02, 2009

LoveLife



Lately..
aku dengan buah hati aku asek gado je..
asek trasa hati je.. ada je yang tak kena..
ada je yang nak jadik point untuk kitorang gado.. gado majuk, pujuk..
gado balik.. Macam takkan habis je pasal gado ni..
dalam minggu-minggu lepas..
setiap hari ada je yang nak jadik gado..


Semalam aku terasa ati plak dengan ain.. gado lagi.. hmm..
kalo la leh baik je sentese kan macam yang ain nak..
leh sentese sayang je.. xde gado-gado yang menyakitkan hati ain.. hmm..


tapi aku tetap sayang jugak kat nurulain bt baharuddin..

bukan nak puji sebab ain ni gf.. dia jenis yang tak amek hati sangat la..
cepat je sejuk bile dah gado.. bile dia tutup mata (tido dengan nyenyak)
esoknya bila dah bangun okay la perasaan dia..
dia pon tak suka nak mengungkit..
xde la menyakitkan ati kalo time gado tu tengok muka dia..

paling-paling pon ain ni akan muncung panjang je..
(leh sangkut hanger tau)


Aku sayang sangat la kat ain ni, gado-gado pon,
dia wish aku berjaya jugak, gado-gado pon dia msg jugak dengan aku,
gado-gado pon panggil jugak aku sayang.. bagus la camtu kan..
senang ati la ada ain ni.. xdela jadik beban macam yang orang slalu cite pasal gf dorg..
Aku rasa agak riak dan takbur jugak la ada gf cam ain ni
stiap kali kengkawan cite pasal gf dorg..


Harap awak boleh bersabar dengan kerenah saya ni tau sayang..
Terima kasih sebab sayang saya walopon
selalu buat awak hilang sabar..
bukan selalu la, sentese wat awak hilang sabar..


Papehal pon, aku akan brusaha la nak sayang ain ni..
walopon tak btol cara aku, walopon tak pandai bab-bab ni..
tapi usaha tangga kejayaan..



Nak berusaha untuk seorang yang bernama
NURULAIN BINTI BAHARUDDIN


5 comments:

bajat said...

hehehe min..sweett nyerrr..ala miun pulak ;P ni ha, profile aku, click jer kat situ ok..chiow

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

woit.. aku dah masuk dah blog ko..

aiEN said...

hmmmm.. sweet nye..
jgn la puji over2.. :-P

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

saya xpuji pon.. cakap yang saya rasa jer..

aiEN said...

ye syg.. time kasih sbb sgt3 hargai sy k syg..
syg awk sgt3 jgk..

Powered by Blogger.