List Widget

.

Followers

Tuesday, February 24, 2009

Lawatan ke AgroBank

.
.
Selasa (24/2/2009)
Pegi Agrobank untuk bukak akaun.. sebab ada buat pinjaman insani-i.. tadi pegi kat bank dia kata loan yang approve adalah 30k daripada 50k yang dipohon.. Tapi takpela nak buat camne, daripada takde langsung, kira okay la jugak that 30k tu.. Datang time lunch pejabat tengah break untuk lunch, tak sempat nak sign agreement..
Petang tu dalam kol 4 petang.. datang lagi sekali kat Agrobank.. Jumpa dengan Cik Rahah.. dia suggest another solution untuk increase jadik 50k.. Tapi dia akan bagi result esok whether boleh atau tak untuk increase loan jadik 50k.. Amek quite sometime jugak la nak discuss dengan Cik Rahah ni..
So, tak jadik sign agreement untuk 30k punyer loan insani-i.. kne tunggu esok punyer result.. harap-harap boleh la dapat 50k.. at least boleh cover part of ggifa yuran..
.
.

0 comments:

Powered by Blogger.