List Widget

.

Followers

Monday, August 30, 2010

Kejayaan Ramadhan



ramadhan kali ni yang paling berjaya bagi aku ialah berjaya untuk tidak bernafsu nak membeli belah sama sekali.. sibuk baca fb orang itu beli baju, orang ini beli kasut.. mall itu kasi shopping discount, mall ini buat sale..


aku langsung tak mahu beli ape-ape.. cukup la baju tahun lepas dan baju hadiah dari ain.. :) raya tahun ni mmg sempoi.. kepada kengkawan yang kalo berjumpa aku (time gathering ke) jika baju dan seluar yang dipkai macm pernah tengok.. wat2 tak perasan la yer.. kui kui kui..


ape-ape pon aku tak mengata orang yang tengah shopping raya.. aku just bagitau je.. no heart feeling.. shop while you have the heart to go shopping.. :) :)


sebab aku pikir skrg ni, beli menda yang boleh buat duit!!!! sekian terima kasih!!


Powered by Blogger.