List Widget

.

Followers

Thursday, October 28, 2010

The Real Indepencende Warriors of MALAYSIA


These are videos that i saw on Youtube. Its a series of 4 vids. If you are a Malaysian, there's no way this will be publish in our so called "SEJARAH TEXTBOOK".. because of these peoples are the left wing of independence, they were treated as the enemies of the MALAYA at that time..

Let me ask you, British had MALAYA under their ruling (Malaya was only part of british colonial - with local puppets to joke around as 'leaders').. And these real warriors come out with the idea to have our own MERDEKA! from the very beginning.. They oppose all the British ideologies (the Malayan Union, the Federation Constitutional).. British and few that allied with them, considered these REAL heroes as MALAYA's ENEMY.. how pathethics, just because these people don't agree with you (the local peoples that allied with British), doesn't mean they are your enemy.. ou both have same thing in mind, that was to chase out the British.. (why hate your own people - surely because the greed for power)

All in all, watch these videos guys.. spend sometime and understand the REAL WARRIORS and the REAL HISTORY OF MALAYSIA.. hope this will open our mind towards the real thing about MALAYSIA..







Saturday, September 18, 2010

CAT CONSPIRACY..

Cat are well known for their cuteness, energetic and loyal pet. But beware guys. These cats are up to something. Since the time we (human) adopt cat as a pet, they had planned a conspiracy which i called Cat Conspiracy. Believe it or not, cat.

They will control the human through many strategic things


Adore Cat

Making human think cats are adorable and adopt them. When they conquer all homes in the world, they will strike. They will start killing the people inside the house.
So, stop adopting cat as pet. Don't let their cute face tremble your mind and soften your heart. Cats are the enemy of human being. We should expel them and disband them from our neighbourhood.



Secret language

They manage to create secret language which only cat understand worldwide. Constantly having open meeting in front of us, interchanging their intelligent informations under our nose.

This video shows one of the secret meeting that we manage to decode. It took us years and years of study to decode their language.



Guys, if you bump into this situation, please record it and send to our agent so that we can decode it. Your help in deed a big help to ensure the existance of our human race.


Idolize Cat
Using themselves as public idol. Look around you, there are hundreds cat that are becoming idols and icons. Their faces are on eveything, daily products, shirts and anything you can imagine. The cat control the economy, and work their way up to gain our trust before killing us all.

Hello Kitty



Sylvester



Pussy in Boots (Shrek)


actor in movie

human as little as 3 years old kid surely know these cat idols. See, how far the cats willing to do to control our mind. Event the youngster were included in their bad conspiracy to control the world. How bad the situation is.


CANINJA MARTIAL ART

Cat are practising a type of martial art which involve killing rituals. Why do ou think, cat catch mouse. Yes, the reason is because mouse were use as a ritual to uprise the strength while learning martial art. They sacrifice mouse for that particular reason.



When their number is more, surely they will strike us anytime soon. Prepare yourself with human martial art people, so you can defend yourself against them.


Worship Cat

Proven! During Pharaoh era in Egypt BC. People worship cats as god, it was everywhere in scriptures, monument and even the crown have cat symbols. This determine that cat planned it since thousands years ago.





Watch this video and you shall believe how serious this conspiracy. It will turn you upside down. Video contains disturbing images.


WAKE UP.. We need to STOP this CAT CONSPIRACY from spreading. Please, please, please.. Spread the information to all human race. Watch our back, cat maybe spying on you. Some of our brothers who are actively moving against the cat are already experience fierce attack. Be warn..





Apa dalam beg kamera saya?

Sebelum bercerita pasal isi dalam beg, ni lah beg kamera saya

Lowepro Computrekker AW


beg ni saiz dia agak besar. Jenis backpack. Tengok compartment pon dah boleh agak untuk ape beg ni digunakan. Beg ni digunakan untuk angkut semua perkakasan kamera dari body, bateri, flash, charger, lens, lens cleaner. paling best sebab beg ni boleh memuatkan laptop bersaiz 15 inci. Rain coat pon disediakan sekali dengan bag ni. Bahagian depan pulak boleh sangkut tripod. Reliable bag to carry delicate photography equipments upto 15kg.



Lowepro Offtrail 2

Beg ni jenis waistpack, boleh dipakai macam tali pinggang, cume klip je. Beg ni guna masa outing dan outdoor photography sebab senang nak bergerak dan boleh baring-baring sekali dengan beg ni sambil amek gambar.



Nikon Bag


beg ni dapat masa beli kamera. Basic beg, padding pon tak tebal sangat. Sesuai untuk bawak equipment yang sangat minimal dan digunakan untuk bawak kamera jenjalan.



WHAT'S IN MY BAG?

Nikon D200
Tokina ATX PRO 12-24mm f4 DX



Nikkor 35mm f1.8 DX


Tokina ATX Pro 28-80 f2.8

Tokina ATX 28-70 f2.8



Nikkor 70-300mm f4.5-5.6 G





Nissin Di866


Nissin Di622


YinYan CY-18

5 in 1 Reflector


Blower


Rechargeable Batteries


Monopod
 buat masa ini itulah equipment yang ada dalam beg. mungkin akan berubah di masa akan datang.. tak lengkap lagi ni.. perlukan masa untuk upgrade equipment bergantung kepada keperluan..

apa yang ada dalam beg kamera anda?



Friday, September 17, 2010

Photography Experience

Photography Experience

Tulisan asal dalam Bahasa Inggeris dan diterjemah dalam Bahasa Melayu pasar untuk kefahaman yang lebih..


Aku suke kamera aku attach dengan Battery Grip, selain boleh tambah extra satu lagi bateri dan tambah 2x shooting time. Aku suka ada bateri grip attached sebab rasa berat lagi kamera, dan ada tambahan vertical shutter untuk mudah lagi amek gambar potret. Plus, nampak ala-ala high-end punye body

Aku suke fotografi wedding sebab wedding best! Lengkap dan mencabar. Dalam wedding photography ada emosi, ada banyak mimik muka (hepi, ketawa, baby nangis), ada moment (menda ni la yang paling susah dan mencabar dalam wedding photography) pastu ada portraiture jugak dan paling aku suka ada outdoor. So, basically wedding photographer kena mahir banyak menda la, indoor photoraphy, portraiture dan outdoor photography.

Photobucket

kalo nak tambah kualiti foto, kena master lighting jugak.. on flash lighting, off camera flash, studio flash dan macam-macam lagi la berkaitan pencahayaan dalam fotografi

aku bergerak dalam fotografi under an established company KameraMin Photography (SA0165779-X) dengan brand name KameraMin.


Aku tak suke komen gambar orang, even orang tu suruh aku komen pon. Sebab aku komen ikhlas, nanti orang ingat aku komen sebab gambar aku dah power. Padahal gambar aku hampes je.. kui kui kui. sebab tu tak suke komen, unless kalo sesape yang nak jadik KameraMin Krew. Memang aku tenyeh abis-abis, dan dia pon mesti boleh tenyeh aku habis-habis. Sebab aku masih belajar lagi nak amek gambar superb cun!

Aku suke bile orang jadik hepi tengok hasil kerja aku.
Lagi rasa riak dan takbur bila dipuji berlebihan.. Kui kui kui.. puas hati la berpenat lelah tunggang terbalik time shooting bile client suke..



Lucu dan meggelikan hati bile..


"Bro, kalo sy beli DSLR nnt gambar saya mesti cun
macam ni kan??" kata Encik X
(merujuk kepada gambar yang letop2)
konsep yang salah! camera DSLR enhanced je ability photography.
Kalo professional photog, kalo bagi compact camera dan Encik X
yang beginner guna DSLR high-end. Saya jamin 95%
gambar professional photog lagi bagus dari Encik X.

Cantik tak cantik gambar bergantung pada photog bukan kamera.
Kamera alat bukan bakat.

"Bro, camne nak setting ISO? Nah kamera saya"
(sambil menghulur kamera Olympus, etc selain Nikon)
bila haku tak tau dan terkial-kial carik mana setting tu..
"Bro, takkan tak reti tukar setting kot"
Aku pengguna tegar Nikon, tapi kalo orang mintak tolong,
aku lebih dari sudi nak tolong. Tapi kena la paham kondisi,
lain brand lain button, lain button lain la function.
Kan kawan-kawan?

Bile aku tengah on job amek gambar jadik OP (Official Photographer),
tengah mengarah subjek untuk posing2.. Datang makhluk Allah..
"Jap-jap, tangan Timah kat telinga Manan.
Kepala dongak sket biar nampak bulu hidung dalam kamera.
Abang cameraman amek la gambar posing camni"
Dah bayar aku biar la aku yang buat kerja,
nanti kalo gambar tak lawa, Mak Melah yang
jadik shooting director tu tak kena marah pon,
encik KameraMin yang kena


Ape-ape pon sume tu pengalaman yang aku dapat setakat ni. Bagi sesapa yang beminat nak join fotografi DSLR, walaupun hanya sekadar main-main cubalah study fotografi sedikit sebanyak supaya impian anda yang inginkan foto berapi menjadi nyata dan bukannya menjadi foto letak tepi.



Sume dialog dan kisah yang dipaparkan adalah rekaan semata-mata.
Sekadar berkongsi pengalaman yang tak seberapa.
Kalo ada yang terasa hati jugak saya mintak maaf ye.




Good Tough or Worst Tough

This is how I differentiate toughness. Haha.. Nothing serious here, just my view about it.. Enough say, these photos will make you understand my standard of toughness.. :) Which one do you prefer?

GOOD TOUGH

This type of body need some highr level training rather than just aerobics. But not so hard to get if you can cope with simple bodybuilding training.

Bi Rain

Hidetoshi Nakata

I wish I can be tough like Bi Rain and Hidetoshi Nakata.. :) :) :)


WORST TOUGH

this type of body need a very intense training with disciplines. The gym is their home, the bed is their friend to get some after training rest..



I wish the body building madness will stop.. ewww..

Which one do you prefer to have (for male) or to pick (for female)..




Thursday, September 16, 2010

Sambil menyelam..

TOP 10 Airlines 2010 by Skytrax

Taktik Zalim Bunuh Orang Awam

Wednesday, September 15, 2010

nenek kapal terbang

Semi-pro DSLR

Powered by Blogger.