List Widget

.

Followers

Sunday, November 09, 2008

Malam Pra-Graduan 2008

.
.
Firstly, program terakhir dimulakan dengan Malam Pra-Graduan.. majlis nih untuk meraikan Part 6 Diploma yang akan graduate.. On paper kne grad time nih.. tapi sape2 yang extend tu pon kire grad la jugak, tetap diraikan.. Hmm.. Majlis berlangsung kat Sunway Convention Center kat Seberang Perai, Penang.. Aku gi dengan nurulain.. Actually mula-mula tu memang dah xnak pegi sebab xde ape pon, makan-makan jer.. tibe2 ain ajak pegi sebab dia dapat invitation card majlis tu.. rezeki la agaknya kan.. btolak g hotel kol 5, ain bgtau pon dalam kol 4.30ptg.. kelam kabut aku gosok baju melayu, gosok sampin, berus songkok dan kilatkan kasut.. plus mandi lagi, shave lagi.. terkejar-kejar.. nasib jer tak terlondeh tuala masa lari2 tu.. huhuhu..

Tema masa tu ialah hari raya since masa tu masih lagi raya.. Pegi tempat majlis tu naik bas UiTM, ingatkan jauh la sangat.. rupe-rupenya Sunway Convention Center tu ialah tempat yang kitorang slalu date, tingkat je yang berbeza.. Datang dengan ain, so duduk la semeja dengan ain and surrounded by kawan-kawan ain.. mostly xknal.. Occasion macam nih memang amek gambar je la kan.. ada la gambar aku dengan ain, tapi tak dapat nak masukkan kat cni sebab xle DVD tu akleh baca la kat laptop nih.. nape tah..

newey as soon as possible aku akan masukkan jugak gambar2 tu.. Pegi tu janji pakai hijau pucuk pisang, nak nampak sedondon.. tapi bile berjumpa.. tengok2 tak sama.. nak wat camne kan, dah lain plak warna baju kitorang.. ada lagi satu peluang untuk pakai sedondon, masa Majlis Makan Malam Komander nantileh pakai sedondon lagi.. so sepanjang majlis tu asek tengok sape la budak lelaki yang ada baju warna turqoise (So, malam tu dalam majlis tu ada persembahan, ada lucky draw plus anugerah-anugerah.. memang lucky la dok dengan ain, dapat lucky draw.. hadiah dia ialah coffee maker.. nak beli pon agak mahal la jugak kan.. meja kitorang memang lucky la, kawan kitorang azwin dapat hamper.. besar btol hamper dia dapat.. nak tukar dia xnk bagi pulak.. Anugerah xdapat la, tapi amekkan anugerah je bagi pihak Hasbullah yang tak datang sebab pergi camping Komander.. Huhu.. Xkesah pon pasal anugerah sebab dah dapat anugerah dah, Ain..

Back to the occasion, I’m typically ske bergurau.. So, that nite aku dah kaco kawan ain sampai buat ain jeles.. Sangat3 jeles.. Sampai xpcaya lagi aku sayang kat dia.. Sangat sedih dengar ain tanya2 camtu.. Ain sangat2 kecik ati, maybe dah tawar ati agaknya.. Tapi salah sendiri kan.. Next time, take note! jangan wat camtu lagi kalo sayang ain.. I don’t mean to do that.. Did it just for laugh.. Not more than that.. Sekarang ain dah ok.. itu y ain kata, tapi ati dia sape yang tahu kan.. Again, sangatlah nak mintak maaf kat ain.. Maafkan saya sayang..!! Saya sayang Nurulain Binti Baharuddin.. sajaha.. I’ll try to win ur heart again..
.
.

0 comments:

Powered by Blogger.