List Widget

.

Followers

Friday, August 12, 2011

Rupa bentuk iPhone 5

Rumors dah banyak keluar pasal iPhone 5 ni. Ada yang kata iPhone 5 akan release untuk US market akhir tahun 2011. Ada jugak yang kata awal 2012. Tak kesah la bile pon iPhone 5 ni nak release kat market. Tunggu-tunggu pon bukan aku nak beli pon iPhone 5 ni.. iPhone 2G pon tak terbeli.. Cume berminat la nak amek tau hal-hal iPhone ni.


Cool dan lebih simple dari iPhone 4



 yang ni designer compare-compare dengan iPhone 4.. dan iPhone 5 Mini?




 aku paling suke design ni. Tapi macam terlalu advance, ada ke teknologi ni sekarang?



 Dua design terakhir ni lebih realistik dan rekabentuk pon lebih kurang dengan iPhone 4


yang pasti, ni bukanlah rupa iPhone 5 nanti. Dah macam zaman pra-sejarah HP la pulak kan..? siap ada antenna. ntah-ntah design ni, bunyi dia polyphonic kot.


kalo Apple buat design macam ni, mau berdarah hidung kalo tercucuk antenna tu.. haha.. design ni mesti teaser saje-saje nak membahan iPhone 5.

P/S : Ape-ape pon teknologi setiap hari makin canggih. Kalo nak ikut trend asek nak beli yang canggih je. Membazir la pulak. Biar la beli tu, pakai sampai lebam. Gune semua function yang HP tu ada.. baru la menang membeli menang memakai!

1 comments:

altronic said...

lam kenal aja gan... dr gambarnya oke tuchhh...

Powered by Blogger.