List Widget

.

Followers

Tuesday, March 02, 2010

Jalan-jalan kat Galeri UiTM


Ni la first time aku masuk galeri UiTM.. dah berkali-lalu depan tu tak pernah menyinggah pon.. tadi kebetulan bawak kamera, aku pon singgah la tengok ape ada kat dalam tu.. Ni la beberapa perkara menarik yang ada kat galeri tu di mata aku..

dalam galeri ni ialah hasil kerja pelajar-pelajar UiTM, kirenye hasil terbaik yang dikumpul-kumpul la.. tapi mostly benda-benda yang more to art value la..

galeri uitm 05


Photobucket

Photobucket

Photobucket
Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket


itulah antara yang aku rasa menarik kat galeri tu.. hehe.. kalo rajin lenkali aku post lagi yer..

0 comments:

Powered by Blogger.