List Widget

.

Followers

Friday, January 08, 2010

Hangout dengan kengkawan

lama dah tak post ape2 kat blog ni.. just nak post these few photo masa gathering aritu..








next time leh kuar lagi, but now the most yang aku nak buat ialah nak tgk wajah Nurulain binti Baharuddin. Sebab aku sebenarnyer rindu kat Ain, tapi takde gmbr terbaru ain nak post.. tak pernah tangkap gmbr Ain guna kamera aku. 

6 comments:

'ainrahimin said...

sabar byk2 lah min...nnti ain balik, amek gmbar puas2 tau, letak kat blog ek...=)

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

ok.. thanx.. tunggu ain balik la ni.. :)

aiEN said...

syg.. nak awk amek gmbr sy bnyk3 smpai 20 album.. :-) :-)

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

ok syg.. sy amek gmbr awak byk3 tau.. awak jadik model sy..

Si teNang said...

weyyyy!!!! kuwa x ajak!!! sedey giler nihh... T_________T

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

ada ajak la.. time tu awak kata ada hal.. hari jumaat la time gathering tu.. dah lama la kinah, bukan baru ni.. aku baru post jer blog dia ni..

Powered by Blogger.