List Widget

.

Followers

Thursday, January 21, 2010

min rindu ain



I just miss her so much
this is all about her that i have for now

nanti dah sampai rumah leh la tgk sume gambar-gambar
Nurulain Baharuddin




tapi ni masa 2nd Step.
Yang 3rd Step tak upload lagi.
so meaningful sebab time tu
kitorang belajar kat UiTM Penang


selalu jumpa

selalu sembang-sembang

selalu dating


sekarang ni dah tak camtu
so, aku rasa sangat3 berharga setiap masa yang kitorang sama-sama

jadi, hargailah setiap moment dalam hidup anda
sebab moment takkan berulang lagi






*for those yang tak tahu.
2nd Step 3rd Step tu ialah anniversary kitorang.
video tu ialah part of anniversary gift kitorang


4 comments:

aiEN said...

ain pon rindu min..
rindu sgt3 kat awk syg... :-)

nk tgk gmbr2 sy, kat facebook sy kan bnyk syg.. tgk kat sane.. gmbr2 yg awk ade kat rumah tu kan gmbr2 lame.. :-)

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

nak tgk sume gmbr awak syg.. dulu ke skrg ke.. nk tgk sume..

aiEN said...

cmtu ye syg.. syg awk sgt3.. :-)

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

sy pon syg awak sgt3 jugak budak bucuk..

Powered by Blogger.