List Widget

.

Followers

Monday, September 07, 2009

A week before Ain Fly..

.
Lagi seminggu ain nak fly.. aku masih xtau nk jumpa ain bile..
start dari mula berpuasa aritu, walopon cume duduk rumah..
aku masih ada perkara-perkara yang kena buat.. nak kena pergi repair rumah seksyen 18.. tukang rumah tak berlesen, walopon xtau tapi
a man has to do a man’s job..
sape la yang karang falsafah yang menyukarkan aku ni..
nahas kalo aku jumpa kat mana-mana.. tukar pintu rumah, tak banyak 4 helai pintu jer..
cat rumah pon tak byk jugak ‘cume’ kena habiskan baki cat
7 liter yang baru dibeli jer.. lagi plak kena cat pintu yang baru tu,
yang ni plak kena buat 3 layer jer sampai nampak licin cat tu takde kasar2..
itulah antara kerja-kerja yang utama selain keje sambilan
membetulkan wiring, wayar antenna, cat frame tingkap, dll..
Maka, kena la buat sikit-sikit.. memandangkan bekerja dalam bulan ramadhan ni..
.
Kat umah plak keep on repair laptop.. so far so good..
cume time tido tak menentu la.. kena plak kalo ada customer
yang gile gaban, anta kol 10 malam lepas dia abis kelas
dan nak pagi sebelum kol 10 pagi.. Walaupun kadang-kadang
pikir dorang nih takde otak ke? Orang lain pon nak tido macam manusia jugak..
Takpelah, piker positif je la.. manalah tau dia akan amaze ke
dengan service yang cepat dan diluar dugaan..
.
Masih tak dapat cari masa nak kuar dengan ain..
minggu lepas dah mula ada sinar nak kuar denan ain..
lately ain spent time dengan emaknya ke mana-mana..
ain selalu spent masa dengan emaknye.. aku nak kuar dengan ain,
tapi much better kalo ain spent masa dengan emaknye kan..
as her lover, I will be missing ain so much bile ain dah fly..
measure this, what would her mother feels?
It will not be so much but very very very much missing ain..
ain anak bongsu and helps out on everything sejak 6-7 bulan lalu..
Tak sampai hati aku nak amek masa ain dan emaknya..
tambah plak aritu ain datang sini dok semalam kat
umah Awin dan intan pon mak dia tak bagi lama-lama..
Tersepit antara kehendak sendiri dan rasa kesian kat mak ain..
.
At one time tu ain kata kawan2 dia yang nak fly sume
bf dorang teman beli barang2.. boifren dorg teman dorang
dan spend banyak masa sebelum girlfriend dorg fly.. and for that
“I am really sorry that I am not kind of man..
I am really sorry sayang”..
Kalo takleh nak jadik sebaik bf orang lain tu, at least aku cube la jadik yang termampu..
So consider tanak amek masa ain dan emaknya..
aku pikir boleh la pegi jumpa ain, tapi jgn la lama2 sgt.. So, ak rasa aku pegi seremban la jumpa ain.. xyah ain overnite kat cni..

Nanti aku cakap dengan ain..
.

4 comments:

aiEN said...

sori cakap kat awk macam tu hari tu sayang.. cakap tak pikir panjang..
sy mntak maaf..

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

takpe sayang.. btol la ape awak cakap tu..

saya sayang awak.. :) :) :)

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

takpe sayang.. btol la ape awak cakap tu..

saya sayang awak.. :) :) :)

ruru said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Powered by Blogger.