List Widget

.

Followers

Sunday, June 21, 2009

SHOUTMIX!!

Salam kepada semua.. selamat sejahtera..

Aku ada idea, camne nak chat dengan sume contact hanya dari blog sendirik.. takyah jadik genius pon xpe.. Gunakan widgets yang sedia ada jer.. upload shoutmix ni kat sidebar korg.. So kita akan ada same shoutmix la.. ko ada aku pn ada jugak.. maknenye, kalo ko nak msg aku, just taip gune shoutmix kat page ko jer.. senang lagi kan? add okay..



indahnye kalo kita sume boleh chat hanya dari blog sendiri


Tengah promote idea ni kat sume orang.. hopefully kita sume tak perlu la nak g blog orang lain kalo just nak drop few words.. kan?

bile dah copy coding html ni kat blog korang.. Adjust la width dengan height dia bersesuaian dengan saiz sidebar korang okay..

SHOUTMIX Code - Link 1
SHOUTMIX Code - Link 2


Happy chatting and thanks for doing this.. make blogging easier than ever!!


12 comments:

Maryams said...

means apa yg kita borak leh connect kat semua blog ker?

::sYieQo:: said...

ape beza link 1 ngn link 2??

Reverse Cell Phone Lookup said...

Love the Airbus photos.

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

link 1 dengan link 2 sama jer.. dua website yang berlainan untuk download coding tu syikin..

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

maryam..

aah.. ape yang kita borak akan kuar kat sume blog la.. ape2 info yang nak bgtau ke, senang la sampai.. kan..

cikmune said...

ada yg tak best.
nanti orang tanak datang visit blog =( hehehee...

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

la.. kan shoutmix ni untuk short mesej.. kalo dia dah tag web ko sure la dia akan visit blog ko bila ada post yang baru..

jgn la risau, stakat ni dah ada 5 org dah buat idea ni.. so far okay jer.. dorg still dtg blog aku..

ala.. blog ko kan dah feymes, surely orang akan datang baca blog ko..

mrs b o n g said...

btol jugak tu..
briliant idea..
=)

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

hopefully, you'll join the club now.. be part of the shoutmix connection..

~Insan Biasa~ said...

masih tak faham....boleh ker buat camtu...kalau ada berpuluh follower...boleh chat ngan semua blogger yg kita link tu dari blog kita? atau ish...tak paham

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

boleh buat camtu..

sape2 yang upload Shoutmix box macam instruction tu akan ada shoutmix box yang sama.. so ape ko tulis kat blog ko akan kuar jugak kat blog orang lain yang join..

ak caya try la klik kat nama shout mix kat blog ni.. nnt bile g kat blog dorg, dorg pon ada shout mix yang sama..

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

boleh buat camtu..

sape2 yang upload Shoutmix box macam instruction tu akan ada shoutmix box yang sama.. so ape ko tulis kat blog ko akan kuar jugak kat blog orang lain yang join..

ak caya try la klik kat nama shout mix kat blog ni.. nnt bile g kat blog dorg, dorg pon ada shout mix yang sama..

Powered by Blogger.